Dag 4 - 11-08-2006 Zwemmen..... - Reisverslag uit Madison, Verenigde Staten van Twan Trienekens - WaarBenJij.nu Dag 4 - 11-08-2006 Zwemmen..... - Reisverslag uit Madison, Verenigde Staten van Twan Trienekens - WaarBenJij.nu

Dag 4 - 11-08-2006 Zwemmen.....

Door: Ilona

Blijf op de hoogte en volg Twan

12 Augustus 2006 | Verenigde Staten, Madison

Vandaag om 7.30 uur ontbijt want we gingen naar een waterpark genaamd Noah’s Ark (zie ook www.noahsarkwaterpark.com). Dit was ongeveer een uurtje rijden vanaf Madison. Daar aangekomen bleek het een erg gaaf park te zijn. Het bestond voornamelijk uit allerlei verschillende glijbanen. Van erg hoog tot de normale die we in Nederland ook hebben. Het was het zwembad van Duinrell maar dan veel groter en niet overdekt. Dit laatste was dan ook een nadeel. Het was namelijk een beetje koud. Ehmmmm….erg koud. En niet alleen ik had het deze keer koud. Zelfs Twan en Frank probeerden om veren te krijgen. Nou, maar even doorbijten en gaan met die banaan. De glijbanen waren erg gaaf. Twan was de held van de dag. Hij was van een glijbaan af gegaan die ongeveer recht naar beneden ging. Erg gaaf. Nadat we alle leuke glijbanen gehad hadden, werd het tijd om te vertrekken want ik stond letterlijk te blauwbekken en te trillen op mijn benen van de kou. We zijn toen onderweg even naar de Subway geweest om een broodje te halen. Dit is één van de weinige restaurants waar je nog enigszins normaal kan eten en niet van die hamburgers en friet enzo… Ik mis de Hollandse kost dan toch wel. Hierna doorgekacheld naar het hotel. Erg gezellig voor Twan die reed. We lagen namelijk alle 3 te slapen. ’s Avonds was het tijd om naar de opwarmingen van een aantal corps te gaan kijken en inkopen te doen bij de corps stands. Dit werd een erg duur geintje met name voor Frank. De opwarmingen waren gewoon in de buurt van het stadion. Dus hebben we de hele wijk doorkruist. We hebben het percussion gezien van Blue Devils, de toeters van Phantom en Devils en de pitt van de Cavaliers. Erg vet. Wat een geluid maken die mannen en vrouwen!!! Geweldig!!!! Meer corps konden we niet vinden. Hierna nog een drankje gedaan in de stadiumbar, de bar die langs het stadion ligt en waar er ook een DCI feestje was. Hierna ging bij iedereen langzaam het lichtje uit en besloten we weer naar het hotel te rijden. Hierna nog een bakkie thee gedronken en toen lekker slapies gaan doen. Op naar morgen, dan hebben we niks behalve de DCI finals.
Doei, doei….

• 13 Augustus 2006 - 06:22

Ria:

Onze Twan de "held" van de dag????
    Daar zijn toch wel foto's van gemaakt mag ik hopen.
    Veel plezier vandaag bij de finals.

• 13 Augustus 2006 - 07:52

Patrick:

Hoezo held?? Hij heeft hem al een keer eerder geprobeerd hoor! hahaha ;)

• 13 Augustus 2006 - 09:31

LAKI Sr.:

Hoezo koud !!!!
    Had er niemand als verassing de kruik van Ilona mee kunnen nemen dan ???
    We hebben trouwens gisteren tijdens het jaarlijkse zuipfestijn, uhhhh barbeque bedoel ik, besloten om naar de Dominicaanse Republiek te gaan.
    Dit even ter mededeling voor Laki jr.
    Veel plezier nog.

• 13 Augustus 2006 - 16:00

Luc Sr.:

Dus ook bij jullie is het cold of 'n bietje wermer. Voor subtropische swimmingpools hoef je niet naar de States, je gaat gewoon naar de Tongelreep en da's ok nog overdekt, kniks kou.
    Ik heb op de site www.dci.org gezien dat The Cavaliers gewonnen hebben, goed he.
    Zo en nu vliegen en genieten van jullie wel verdiende vakantie, let op WEL MET ALLE KOFFERS.
    We zijn benieuwd naar de foto's en video opnames en de garoeten ook van ons mams natuurlijk.
    Houdoe en tot schrijfs of hoors.