Laatste lootjes
Door: Twan
Blijf op de hoogte en volg Twan
02 Augustus 2006 | Nederland, Eindhoven
Dinsdag 8 augustus
Om 11 uur vertrekken we vanaf Schiphol met United Airlines naar Chicago. Ons vluchtnummer is UA909 en volgens de bevestiging vliegen we met een Boeing 767-300. De vlucht zal ongeveer 9 uur duren, waarna we rond 13.20 plaatselijke tijd aan zullen komen.
Eenmaal alle formaliteiten afgehandeld moeten we naar het Budgetcentre om onze Ford Explorer (zie foto) op te halen. Met deze grote bak rijden we in 3 uurtjes naar Madison richting ons eerste hotel, Best Western West Towne Suites (zie foto). Verder zal er na deze lange reisdag niet veel meer gedaan worden.
Woensdag 9 augustus
Vandaag zijn de DCI Individuals & Ensembles (www.dci.org) welke gehouden worden in het centrum van Madison. Deze dag zullen we dus daar doorbrengen. Beetje tourist spelen, beetje drumcorpsfan spelen. Misschien dat we 's avonds nog een training van een corps gaan bekijken.
Donderdag 10 augustus
Vandaag de dag van de kwart finales van DCI. Deze worden gehouden in het Camp Randall Stadium (zie foto) Lekker een dagje showtjes kijken. Wordt voor Frank en Ilona hun eerste DCI show in Amerika.
Vrijdag 11 augustus
ZWEMMEN! Op het programma staat een bezoek gepland aan Amerika's grootste waterpark, Noah's Ark in de Wisconsin Dells, uurtje van Madison (www.noahsarkwaterpark.com). Een aantal megaslides en de grootste attracties met water bij elkaar.
's Avonds zullen we weer bij stadion in Madison rondhangen. Nu niet voor de shows, maar voor de warm-ups buiten het stadion. Lekker filmen voor thuis.
Zaterdag 12 augustus
DCI Finals. De beste 12 corps strijden vanavond in de Finale tegen elkaar om de hoogste eer. Weer een mooi dagje drumcorps.
Zondag 13 augustus
Heel vroeg uit de veren, want om 9 uur vertrekt onze vlucht uit Chicago naar Miami. Vluchtnummer UA1474.
Wat er in Florida gaat gebeuren schrijf ik in een nieuw bericht.
02 Augustus 2006 - 19:13
Ilona:
He Twan, hou er effe rekening mee dat er ook nog mensen zijn die langer moeten werken dan 2.5 dagen!!!!! Mazzelkont... Maar ik heb er kei veel zin in!!!! Ben nu mijn koffers aan het pakken. -
03 Augustus 2006 - 07:41
Twan:
Sorry Ilona, maar ik hoef helemaal niet meer 2,5 dag te werken..... ik hoef nog slechts 1,5 dag!! :) :)
Maandag lekker inpakken, vroeg genoeg voor mij haha. -
04 Augustus 2006 - 09:09
LAKI Sr.:
Sorry,maar die hut en die auto.
ASOCIAAL !!!!!!!!!
Maar toch,heel veel plezier.
Florida is mooi en geweldig fijn om met de auto te rijden. -
05 Augustus 2006 - 22:31
Twan:
Bedankt meneer Laak....
Lekker blijven lezen, dan komen er misschien nog wel meer asociale foto's op de site :)