Florida
Door: Twan
Blijf op de hoogte en volg Twan
02 Augustus 2006 | Nederland, Eindhoven
Het tweede deel van de vakantie begint vandaag. Na het drumcorps geweld in Madison gaan we vanaf nu voor de Sunshine State. Rond 13.00 landen we in Miami. We pikken wederom bij Budget een Ford Explorer op en rijden hiermee naar ons hotel, Best Western Miami Airport West Inn & Suites (zie foto). Vanmiddag komt mijn maatje Humberto Scanio ons vergezellen als tourgids door Miami. Hij woont hier dus hij gaat ons begeleiden door deze mega stad. Waarschijnlijk gaat het vandaag richting Miami Beach voor een paar uur strand liggen en het Art Deco District en Ocean Drive gebeuren.
Maandag 14 augustus
Vandaag een dag site seeing in Miami, met wederom Humberto als gids.
Dinsdag 15 augustus
Uitchecken en dan naar de Everglades voor een tocht met een propellorboot langs de alligators en schildpadden enz.
In de middag verplaatsen wij ons naar onze volgende stop in Florida, namelijk Key West. Dit is een uur of 4 rijden over de US Interstate 1, over de Florida Keys. In Key West melden wij ons bij het hotel Best Western Hibiscus Motel (zie foto). Hier verblijven we 2 nachten.
Woensdag 16 augustus
Dagje rondhangen in Key West.
Donderdag 17 augustus
Uitchecken en dan begint de lange autorit naar Orlando. Dit zal een uur of 9 a 10 in beslag nemen. Wat we onderweg nog gaan doen zien we dan wel.
In ieder geval is ons eindpunt de villa in Kissimee (zie foto) vlak buiten Orlando en 20 minuten van alle pretparken. Hier verblijven we dan vervolgens 8 dagen en gaan lekker naar de parken in Disney, Universal en Sea World, en uiteraard shoppen en weet ik veel meer.....
Vrijdag 18 t/m donderdag 24 augustus
Orlando
vrijdag 25 augustus
Uitchecken, auto inleveren en retour naar Nederland. We vliegen om 13.50 naar Washington DC (vluchtnummer UA1622) en vervolgens om 17.30 naar Amsterdam (vluchtnummer UA946) waar we op zaterdag 26 augustus landen rond 6.55.
Dat is zo'n beetje onze vakantie. Lijkt me dus logisch dat we er zin in hebben haha.
Stay tuned voor meer updates vanaf volgende week vanuit Madison!!
07 Augustus 2006 - 09:34
Patrick:
...zucht.... jaloers... -
07 Augustus 2006 - 13:40
Holandesabr:
Horndoctor,
Ik zal je reis volgen via je blog! het lijkt mij super-spannend!
Iig, goede reis en geniet ervan! ;-)
gr. -
07 Augustus 2006 - 13:55
Marij:
veel plezier
ik ga je zeker volgen
groetjes marij ( forum van ben) -
07 Augustus 2006 - 16:43
Marianne:
Hoi...leuk om je berichten te lezen.Even een vraagje als liefhebber van drumcorps.Speel je zelf bij een drumcorps? -
08 Augustus 2006 - 07:37
Arjan:
hee mensjes een prettig vacantie en veel plezier daar in de states. -
08 Augustus 2006 - 08:12
Toontje:
héhé, gelukkig zijn ze weg.... -
08 Augustus 2006 - 12:16
Patrick:
Hy heeft bij Boston Crusders gespeeld en speelt nu bij Beatrix uit Hilversum -
09 Augustus 2006 - 00:53
Twan:
Hey luitjes, nou we zijn er... MADISON!! Later vanavond een uitgebreid eerste verslag over onze eerste belevenissen... en dat waren er nogal wat... :$
@ Marianne,
zoals me maatje Patrick als schreef speel ik inderdaad in Nederland bij Beatrix uit Hilversum (www.beatrix.org). In 1997 t/m 1999 heb ik bij de Boston Crusaders gespeeld, dus ook 3 jaar DCI ervaring. Ga nu voor de derde keer sindsdien kijken en genieten van 's werelds mooiste hobby.
Greetzz
Twan