Dag 1 - 08-08-2006 - Reisverslag uit Madison, Verenigde Staten van Twan Trienekens - WaarBenJij.nu Dag 1 - 08-08-2006 - Reisverslag uit Madison, Verenigde Staten van Twan Trienekens - WaarBenJij.nu

Dag 1 - 08-08-2006

Door: Frank

Blijf op de hoogte en volg Twan

09 Augustus 2006 | Verenigde Staten, Madison

Wat kan een dag lang zijn zeg!!!!!!

Na lang wachten was het dan eindelijk zo ver. Om 05:30 uur begon de reis vanuit Eindhoven naar Schiphol. Daar waren we gelukkig op tijd. Om 08:00 uur konden we inchecken waarna het wachten begon. Om 11:05 zou vlucht UA909 vertrekken naar Chicago. De tijd werd gedood met o.a. het nuttigen van een ontbijtje en natuurlijk nog een paar last-minute inkopen doen. Na de nodige afhandelingen konden we eindelijk instappen. Om 11:30 uur vertrok het vliegtuig dan eindelijk richting de States.

De reis duurde ongeveer 9 uur. Op een beetje turbulentie na is deze verder rustig verlopen, en landden we om 13:30 uur (plaatselijke tijd) in Chicago. Na de douane-check stuitten we op een klein probleempje: de koffer van Ilona had geen zin om naar Amerika te gaan, en stond dus nog is Amsterdam. Dit hebben we direct gemeld bij United Airlines en zij zorgen er voor dat de koffer alsnog richting de states komt en dat deze dan weer bij het hotel afgeleverd gaat worden.

Nu was ons eerste doel Budget Rent-a-Car. Hier zou onze auto klaarstaan en gelukkig ging dit allemaal goed. De auto is inderdaad misschien een beetje asociaal, maar HIJ IS ZO GEWELDIG!!!!!!!!!!!! Na het inladen van de koffers vertrokken we, via een toeristische route (bedankt tomtom), richting Madison.. Na onderweg even een hapje gedaan te hebben bij Wendy's arriveerden we om 19:00 uur bij het hotel. Na het inchecken en het bekijken van de kamers begon het eerste shoppen van deze vakantie al want Ilona moest toch een paar kleren hebben. Deze zijn we maar meteen even gaan kopen. Na het shoppen restte alleen nog dit stukje tikken en dan kunnen we lekker ons mandje in. Het is hier nu 21:30 uur. In Nederland is dat 04:30 uur. Na 24 uur wakker en een vliegreis van 9 uur valt het niet mee om wakker te blijven.

Morgen gaan we voor het eerst toeters en trommels bekijken in het centrum van Madison. Een verslagje hierover zal morgen wel weer komen. De groeten van ons allemaal aan jullie allemaal......

DOEI!!!!!
Frank

• 09 Augustus 2006 - 10:50

Twan:

Nou, het is nu half 6 en ben al een uur wakker... nog niet helemaal aan het tijdsverschil gewend haha.

2 minpuntjes tot nu toe: Ilona's koffer, en er is bij dit hotel helaas geen zwembad. Hadden we wel gezien dachten we.... foutje...
    Nu ontbijten en touristje spelen, en natuurlijk naar I&E.

• 09 Augustus 2006 - 12:18

Patrick:

Ga slapen man! ;)

• 09 Augustus 2006 - 13:38

Diana:

Hallo,
    nou Ilona dat was natuurlijk wel even balen .GEEN koffer bij aankomst #@*##.Verder is gelukkig alles goed gegaan.Hé wat een gave BAK hebben jullie gehuurd zeg.Ik wens jullie een hele fijne vakantie en ik zal af en toe eens kijken hoe het gaat met jullie.

Groetje Diana Delissen

• 09 Augustus 2006 - 19:12

Arjan:

zwaar balen van die koffer zeg!!
    hopen dat hij snel daar is.
    toch nog veel plezier en groeten van quincy en kyara

• 10 Augustus 2006 - 09:23

LAKI Sr.:

Inderdaad Twan !!!!!
    Nóg meer asofoto's.
    Hopenlijk is de koffer inmiddels aanwezig,wat jullie op dit moment niet zullen merken.
    Jullie liggen nog lekker te ronken.
    Trouwens !!!!! er hebben veel mensen gelijk hoe ze over Twan denken.
    Je kunt op de foto op schiphol zien dat hij met iets zeer inteligent's bezig is ( zie uitdrukking )
    De auto is trouwen's prachtig,maar hou er wel rekening mee dat je je glitterpak niet vergeet.
    Enne !!! hoe zit het met slapen ??????
    Ik zie twee jonge dame's op een kamer.
    Hoe zit het met de heren ??
    Maar alle gekheid op een houtje,veel plezier,en maak er een mooie vakantie van.
    Het weer is in elk geval beter als hier.
    Groetjes aan iedereen van de ouwe laak

• 12 Augustus 2006 - 14:58

Stip En Steph:

Hey scheetje,
    Toch wel erg leuk om het stukje te lezen! :) ennuh de onzin valt best mee, Frank. Nu nog een stukje van Twan afwachten! Have fun nog, ennuh groetjes aan mijn broerje en schoonzus als jullie ze tegenkomen.
    Groetjes Stip en Steph