Dag 6 - 13-08-2006 Welcome to Miami
Door: Ilona
Blijf op de hoogte en volg Twan
16 Augustus 2006 | Verenigde Staten, Miami
Eenmaal ingecheckt moesten we door de douane. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. We moesten onze schoenen uit doen en op de band zetten, zo ook jassen en truien en alle losse dingen. Daar stonden we dan op onze sokken. Ik moest eigenlijk wel een beetje lachen. Maar goed, we hebben het maar netjes gedaan. Judith had haar neusspray in de handbagage laten zitten omdat ze deze in het vliegtuig nodig heeft. In de handbagage mochten wel essentiële medicijnen of medicatie op naam mee maar de neusspray werd echter ondanks de uitleg toch ingenomen. Judith baalde hier goed van omdat er nu tijdens het opstijgen en dalen een flinke druk op haar oren zou ontstaan. Maar goed…op naar een ontbijtje en kopje koffie/thee. Hierna boarden en vliegen maar. Dit ging allemaal goed.
Na het landen in Miami de koffers ophalen. Deze waren er deze keer allemaal gelukkig. Op naar de auto. Deze keer werd het een Ford Freestyle. Iets kleiner als de andere maar de bagage paste er zonder problemen in dus toen was het op naar het hotel. Nadat we de instructies van Henk-Henk (=Tom-Tom) gevolgd hadden kwamen we uit op een industrieterrein. We konden ons niet voorstellen dat hier ergens ons hotel zou liggen. Met het kaartje van Budget kwamen we er ook niet uit. We hadden inmiddels al een hele tijd rondgereden en ook de suburbs gezien. Wat een zooitje. Dan maar bellen naar het hotel. Deze gaf de kruising door. Opnieuw een adres aan Henk-Henk opgegeven. Hiermee kwamen we meer in de richting. Uiteindelijk hebben we het nog een keer moeten vragen. Na een uur rondrijden en een toch ook beetje hulp van het kaartje van budget kwamen we aan in het hotel. Het hotel bleek nu in the City of Doral te liggen en dit was dan weer een onderdeel van Miami. Dit adres kende Henk-Henk wel.
Het hotel was erg chique deze keer. We zijn snel iets gaan eten en hierna lekker het zwembad in gedoken. Hierna lekker gedoucht en nog wat gerommeld op de kamer. Omdat we een nacht overgeslagen hadden, zijn we allemaal op tijd naar bed gegaan om de volgende morgen weer om 8.30 uur te gaan ontbijten en samen met Humberto en Victor de stad te gaan verkennen.