Dag 7 - 14-08-2006 Sightseeing Miami
Door: Judith
Blijf op de hoogte en volg Twan
16 Augustus 2006 | Verenigde Staten, Miami
Het weerzien tussen Twan en Humberto was leuk. Toen moesten wij nog voorgesteld worden, dat was zo gebeurd. Humberto is een hele leuke, gezellige spraakwaterval. Was ik een keer niet de enige die de hele tijd aan het praten was.
De eerste stop was een barretje op oceandrive om even een lekker lokaal drankje te drinken (mojito’s enzo…) Daarna hebben we lekker een tijdje op Miami Beach gelegen, even in het water gezwommen, weer opgedroogd en toen gingen we weer verder. Inmiddels was het lunch time dus gingen we op weg naar wat eten. Victor en Humberto wisten wel een goed Cubaans restaurant (is niet zo moeilijk aangezien alle Cubanen zo’n beetje in Miami wonen…) La Carretta. Een gezellig restaurant met lekker en veel eten.
Na het eten gingen we terug naar het hotel om te douchen en om te kleden. Daarna gingen we op weg naar het Dolphin Mall. Dit is de grootste en nieuwste mall van Miami. Hier hadden we afgesproken met Jackie, de vriendin van Humberto. Na een tijdje rondgelopen te hebben (elke keer als we een winkel uitliepen moest er even gekeken worden of ik ook de weg naar buiten had gevonden) kwamen we bij een grote zaak met muziekinstrumenten en bladmuziek, Frank waren we kwijt geraakt bij de drumstellen en de rest liep door naar achter waar de echte muziekinstrumenten hingen. Twan en Humberto hadden een mooi trompetje gevonden en mochten hem wel even uitproberen. Humberto kon nog best goed toeteren voor iemand die al 4 jaar geen toeter heeft aangeraakt. Ik ben ondertussen even in de bakken met bladmuziek aan het snuffelen geweest en heb een paar mooie boeken met goede arrangementen gevonden van 6 sonates van Mozart en Lente van de 4 jaargetijden van Vivaldi. Dat word dus oefenen als we weer thuis zijn…
Na het winkelen zijn we weer gaan eten, dit keer in een restaurant in de Coconut Grove. We hebben daar ook nog een tijdje in het populaire uitgaansgebied rondgelopen wat op maandagavond helaas uitgestorven was. Tussen alle bars en clubs had Twan een Cheesecake Factory gespot en daar moest toen natuurlijk het desert gegeten worden. We moesten even in de rij staan voor we aan de beurt waren. Ilona en ik besloten voor een ijsje te gaan. Dat ijsje bleek alleen een beetje erg groot te zijn!!
Na het eten hebben we besloten om niet meer op stap te gaan maar gewoon terug naar het hotel omdat er toch niks te doen was en we morgen weer vroeg op moeten.
Dus hebben we afscheid genomen van Victor, Jackie en Humberto met de belofte dat we uitgenodigd en overgevlogen worden voor de bruiloft. Maar ze moeten eerst naar Nederland komen omdat Twan nu al 2 keer bij Humberto op bezoek is geweest. Laten we hun alles zien in Nederland, inclusief de wallen en Christine leDuc (zij hebben ons een sexshop laten zien en dat was voor hun best schokkend, terwijl je het meeste bij ons gewoon in de supermarkt, drogist of bij de expo kan kopen)
Terwijl de achterlichtjes van hun auto in de duisternis verdwijnen komen wij tot de ontdekking dat onze HenkHenk de geest heeft gegeven. Even was er paniek want, hoe moeten we nu terug bij het hotel komen? De kaart van Budget heeft ons wederom uit de brand geholpen en uiteindelijk waren we weer terug bij ons hotel.
HenkHenk hebben we vannacht maar aan het infuus gelegd in de hoop dat een nachtje opladen hem weer tot leven kan wekken.
Morgen mogen we weer op tijd uit ons bed om de Everglades te bezoeken en om naar Key West te rijden.
16 Augustus 2006 - 06:04
Toontje:
zo te zien gaat het nog allemaal goed. -
16 Augustus 2006 - 06:53
LAKI Sr.:
Hallo Judith.
Wil je er wel aan denken dat een drumstel net zo goed een instrument is.
Trouwens !! geef even een seintje als jullie die MUK gaan maken van Mozart en Vivaldi.
Mijn grootste hobby is nl. LACHEN.
Trouwens,kijk bij de Everglades uit voor de kaaimannen.
Er zijn plaatsen ( speciaal van de overheid ) waar je ze mag voederen met vissen waar wij jaloers op zijn.
Verder aan iedereen de groetjes, en nog veel plezier.